miercuri, 28 iunie 2017

Aniversare si concert la Brasov

Dacia Plant este un producător local de suplimente alimentare 100% naturale, fără conservanți sau coloranți și cu o calitate ridicata. Compania a luat naștere în 2002 din dorința unor tineri de a demonstra că produsele naturale sunt eficiente, sigure și îi ajută pe oameni să fie mai sănătoși. Si mai fericiti! Suplimentele lor sunt produse lângă Brașov, într-o fabrică ce respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente.
Anul acesta Dacia Plant împlinește 15 ani si pentru a puncta aniversarea organizează în data de 2 iulie un concert ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, iar printre artiștii care urcă pe scenă se află și trupa Phoenix.

Dacia Plant se ghideaza dupa valori traditionale si nu se abat de la ele.

Sanatate naturala
Suntconvinsi ca starea de sanatate este starea naturala a omului. Vor ca prin produsele lor 100% naturale sa redea organismului uman inteligenta naturala si sa ii permita sa isi regaseasca echilibrul sanatatii. Plantele medicinale sunt adevarate minuni care ajuta sa ne mentinem sanatatea fizica si emotionala si de aceea le dedica toata apsiunea lor.

Traditie
Pastreaza traditiile si se inspiram din ele. Privesc in adancul sufletului neamului romanesc si se hranesc mereu cu valori autentice. Ocrotesc cu grija si dragoste traditiile romanesti in toate formele lor de exprimare si sunt mandri ca fac parte dintr-un popor unic.

Armonie
La Dacia Plant exista un crez simplu, sa isi pastram sufletul si mintea curate si sa redescope minunile pe care natura le ofera cu atata generozitate. Vor sa refaca legaturile uitate cu natura care ne inconjoara si sa traim din nou in armonie cu ea.

Valoare
Vor sa creeze lucruri de valoare. De aceea au ales oameni valorosi care pun pasiune in ceea ce fac si lucreaza zi de zi pentru a realiza produse in care compromisul nu are ce cauta. Se ghidam dupa valori simple dar esentiale: iubire fata de oameni, incredere in puterea plantelor medicinale, incredere si pasiune.

Inovatie
Vor sa redea omului modern o parte din natura. Au cautat si au gasit cele mai bune, mai eficiente si mai la indemana metode de a face acest lucru. Produsele Dacia Plant sunt create dupa retete originale si sunt adaptate perfect modului modern de viata. Au concentrat esenta naturii in produse inovatoare, special create pentru oamenii de langa noi.La multi ani, Dacia Plant!