vineri, 12 iunie 2015

Organic Baby devine Rangali

  Din data de 10 iunie 2015 Organic Baby devine Rangali. Motivul principal pentru alegerea unui nou nume a fost implinirea a sase ani de cand acest site exista in online iar cei ce se afla in spatele acestei pagini au simtit nevoia de o schimbare.
  Chiar daca numele s-a schimbat, magazinul ramane la fel, promovand aceleasi produse de calitate, naturale si organice. Ele se adreseaza tuturor, incepand cu bebelusi pentru care se gaseste o paleta foarte larga de scutece si cosmetice speciale pentru ingrijirea micutilor.
  Pentru cei mari care vor sa traiasca sanatos gasim felurite cosmetice de ingrijirea a pielii dar si de machiaj, parfumuri, produse pentru epilat, absorbante, deodorante cu piatra de alaun, dar si siropuri fara zahar, batoane dulci organice si diverse bauturi. Exista o sectiune si pentru ingrijirea casei.
  Chiar daca produsele sunt naturale si organice, preturile raman scazute, motiv pentru care Rangali este unul dintre cele mai importante magazine in aceasta nisa si are o popularitate crescuta.

  Viziteaza Rangali! Be naturally beautiful!