sâmbătă, 26 august 2017

Restart Energy, un nou inceput cu furnizorul de energie

Restart Energy este o companie care isi propune sa aduca o adevarata schimbare pe piata din Romania si promite beneficii care sunt greu de gasit in alta parte. Liberalizarea pietei de energie si gaz a facut acest lucru posibil, asa ca in ziua de astazi schimbarea furnizorului de energie si gaz este optiunea de care orice proprietar poate sa se bucure si care sa-l ajute sa iasa in castig. Restart Energy sunt cu un pas inaintea concurentei pentru ca ofera preturi mai mici, nu aduc modificari la instalatia de gaz, stau foarte bine la partea de on-line spre deosebire de alte site-uri, asistenta este valabila 24 din 24 iar pe platforma lor orice utilizator poate vedea in timp real cat consuma. Acest aspect este deosebit de util pentru a monitoriza consumul si de a estima valoarea facturii. Schimbarea furnizorului se face simplu, in doar cinci minute si este complet gratuita, nimeni nu se va izbi de costuri ascunse sau facturi umflate. Pentru o energie mai ieftina si un gaz mai ieftin exista astazi variante si solutii iar totul se traduce prin economii la factura si un proces mult mai simplu pentru informare si plata.
Nu toata lumea din Romania este constienta de beneficiile schimbarii furnizorului de energie si gaz, insa Restart Energy isi doresc sa isi educe clientii si sa le ofere informatii in mod transparent. Exista o aplicatie mobila si contoare wireless care te pot anunta daca ai depasit un anumit prag al consumului, pe care le poti seta sa te atentioneze printr-o alarma. Astfel, acest furnizor se poate compara cu cei din tarile vest europene, unde calitatea serviciilor este mult mai inalta si parerea clientului este pretuita.
Pana pe 31 exista si o oferta furnizare energie si gaz, cei care vor opta sa treaca la Restart Energy vor primi un cadou garantat format din trei becuri LED, iar toti acesti noi clienti vor intra la o tombola unde vor putea castiga un iPhone7.
Schimbarea furnizorului de energie si gaz este un subiect care trebuie adus atentia consumatorilor, ca toata lumea sa se bucure de noile beneficii si de posibilitatea alegerii.